1. blackfriday
  2. JURA E8 Moonlight Silver (EB)

JURA E8 Moonlight Silver (EB) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E8 Moonlight Silver (EB) 15336. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E8 Moonlight Silver (EB). 

Specificaties JURA E8 Moonlight Silver (EB)
MerkJura
Fabrikantcode15336

Over Jura 15336

De JURA E8 Moonlight Silver (EB) biedt een breed scala aan koffiespecialiteiten. Met maar liefst 13 voorgeprogrammeerde koffieopties, variërend van een heerlijke flat white tot een verkwikkende lungo barista, is er voor elk wat wils. Voor de liefhebbers van sterke koffie is er zelfs de mogelijkheid om een extra shot espresso toe te voegen. Bovendien onthoudt deze machine jouw favoriete recept, zodat je elke keer weer kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. De JURA E8 Moonlight Silver (EB) is voorzien van een dubbele koffie uitloop. De uitloop aan de rechterkant is speciaal ontworpen voor melkspecialiteiten, terwijl de uitloop in het midden alleen gebruikt wordt voor zwarte koffie. Op deze manier blijven de verschillende koffiespecialiteiten gemakkelijk gescheiden en behoud je de pure smaak van elke kop koffie. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay met 6 toetsen, waardoor je moeiteloos jouw favoriete koffie kunt selecteren. Met de Professional Aroma Grinder worden de koffiebonen op de juiste manier fijn gemalen, zodat alle heerlijke aroma's optimaal naar voren komen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud, want deze machine vereist weinig onderhoud en biedt een uitstekende stevigheid. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op dit koffiezetappara.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. Je bedient de koffiemachine niet via de app, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E8 Moonlight Silver (EB)

Bekijk of de JURA E8 Moonlight Silver (EB) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15336, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!