1. blackfriday
  2. JURA E8 Dark Inox (EB)

JURA E8 Dark Inox (EB) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E8 Dark Inox (EB) 15364. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E8 Dark Inox (EB). 

Specificaties JURA E8 Dark Inox (EB)
MerkJura
Fabrikantcode15364

Over Jura 15364

De JURA E8 Dark Inox (EB) is een veelzijdige koffiemachine met een breed scala aan koffiespecialiteiten. Met maar liefst 13 voorgeprogrammeerde opties, variërend van een heerlijke flat white tot een verfrissende lungo barista, is er voor ieder wat wils. Ben je een liefhebber van sterke koffie? Voeg dan eenvoudig een extra shot espresso toe aan je favoriete drankje. Wat deze machine echt uniek maakt, is het feit dat hij jouw persoonlijke koffierecepten onthoudt. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de perfecte verhouding en kun je keer op keer genieten van jouw favoriete koffie. Daarnaast beschikt de JURA E8 Dark Inox (EB) over een dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden van de machine is speciaal ontworpen voor zwarte koffie, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor het bereiden van heerlijke melkspecialiteiten. Hierdoor blijven de verschillende koffiesoorten gemakkelijk van elkaar gescheiden. Het bedienen van deze koffiemachine is een fluitje van een cent dankzij het kleurendisplay met 6 gebruiksvriendelijke toetsen. Bovendien zorgt de Professional Aroma Grinder ervoor dat de koffiebonen op de juiste manier worden gemalen, waardoor alle smaken en aroma's optimaal tot hun recht komen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Coolblue als geautoriseerde JURA dealer maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijk. Je gebruikt de app niet om de koffiemachine te bedienen, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E8 Dark Inox (EB)

Bekijk of de JURA E8 Dark Inox (EB) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15364, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!