1. blackfriday
  2. JURA E8 Chroom (EB)

JURA E8 Chroom (EB) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E8 Chroom (EB) 15363. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E8 Chroom (EB). 

Specificaties JURA E8 Chroom (EB)
MerkJura
Fabrikantcode15363

Over Jura 15363

Met de JURA E8 Chroom (EB) geniet je van een breed scala aan koffiespecialiteiten. Deze machine biedt maar liefst 13 voorgeprogrammeerde koffies, variërend van een heerlijke flat white tot een verfrissende lungo barista. Als je van sterke koffies houdt, voeg dan eenvoudigweg een extra shot espresso toe. Bovendien onthoudt de machine jouw favoriete recept, zodat je altijd kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Deze koffiemachine is voorzien van een dubbele koffie uitloop. De uitloop in het midden is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor melkspecialiteiten. Hierdoor blijven de verschillende koffiespecialiteiten gemakkelijk van elkaar gescheiden. Met het heldere kleurendisplay en de 6 toetsen is het bedienen van het apparaat een fluitje van een cent. Bij de JURA E8 Chroom (EB) ben je verzekerd van de beste kwaliteit koffie. De Professional Aroma Grinder maalt de koffiebonen op de juiste manier fijn, zodat alle smaken en aroma's optimaal tot hun recht komen. Daarnaast profiteer je van 25 maanden garantie, die wordt verleend door reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat zelf. Met deze koffiemachine geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van weinig onderhoud en een uitstekende duurzaamheid.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine gemakkelijk dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Je mag geen 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd zetten. Je kunt de koffiemachine niet bedienen via de app, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E8 Chroom (EB)

Bekijk of de JURA E8 Chroom (EB) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15363, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!