1. JURA E6 Platina (EC)

JURA E6 Platina (EC) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E6 Platina (EC) 15440. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E6 Platina (EC). 

Specificaties JURA E6 Platina (EC)
MerkJura
Fabrikantcode15440

Over Jura 15440

De JURA E6 Platina (EC) is de perfecte koffiemachine voor liefhebbers van cappuccino. Met slechts één druk op de knop zet deze machine niet alleen zwarte koffiespecialiteiten, maar ook een heerlijke cappuccino. Dankzij de melkslang geniet je van een zijdezacht melkschuim dat je drankje naar een hoger niveau tilt. Maar dat is niet alles, deze veelzijdige koffiemachine biedt ook een scala aan andere koffieopties, waaronder espresso, koffie, caffè barista, lungo barista en espresso macchiato. Voor de theeliefhebbers is er zelfs de mogelijkheid om heet water te tappen voor een heerlijk kopje thee. Het bedienen van de JURA E6 Platina (EC) is eenvoudig dankzij het overzichtelijke kleurendisplay met handige toetsen. Hiermee kun je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur van je koffie naar wens aanpassen. Bovendien zorgt de Professional Aroma Grinder ervoor dat de machine de koffiebonen op de hoogste kwaliteit maalt, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen. Bij aanschaf van deze koffiemachine bij Coolblue ben je verzekerd van maar liefst 25 maanden garantie, dankzij het feit dat Coolblue een geautoriseerde JURA dealer is. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan wordt het apparaat gerepareerd of worden er onderdelen vervangen. Met de JURA E6 Platina (EC) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino en espresso macchiato. Je kunt kiezen uit 7 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Je kunt de espressomachine gemakkelijk bedienen met het kleurendisplay en het uitgebreide menu met keuzeopties.

Minpunten
  • Voor het opslaan van koffierecepten heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E6 Platina (EC)

Bekijk of de JURA E6 Platina (EC) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15440, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!