1. JURA E6 Piano White (EB)

JURA E6 Piano White (EB) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E6 Piano White (EB) 15378. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E6 Piano White (EB). 

Specificaties JURA E6 Piano White (EB)
MerkJura
Fabrikantcode15378

Over Jura 15378

De JURA E6 Piano White (EB) is een koffiemachine die zich onderscheidt door zijn eenvoudige bediening, smaakvolle koffieresultaat en helder design. Met de functies op het kleurendisplay kun je met één druk op de knop genieten van de perfecte kop koffie. Deze machine biedt maar liefst 11 verschillende specialiteiten, variërend van klassieke espresso's tot een espresso doppio, lungo Barista en een caffè Barista. Dankzij de Professional Aroma Grinder ben je verzekerd van een constante hoge kwaliteit gemalen koffie, van het eerste tot het laatste kopje. De aroma-molen zorgt ervoor dat de koffie smaakvol is en dat de aroma's optimaal naar voren komen. Een uniek kenmerk van de JURA E6 Piano White (EB) is het verchroomde kopjesplateau onder de koffie-uitloop. Dit plateau vormt het perfecte podium waarop je al je favoriete specialiteiten kunt presenteren. Daarnaast biedt Coolblue als geautoriseerde JURA dealer maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het hele apparaat. Zo ben je verzekerd van topklasse bouwkwaliteit én topklasse onderhoudsgemak. Met de JURA E6 Piano White (EB) haal je een stijlvolle en hoogwaardige koffiemachine in huis waarmee je keer op keer kunt genieten van de perfecte kop koffie.

Pluspunten
  • De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat koffiearoma's optimaal naar voren komen. Dankzij de P.E.P zetmethode, waarbij het water langzamer door de koffie loopt, heeft een espresso een voller aroma. Je kunt kiezen uit 11 specialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen.

Minpunten
  • Met de aparte knop voor koffie en melkschuim maak je geen cappuccino met slechts één druk op de knop. Om koffierecepten op te slaan, heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E6 Piano White (EB)

Bekijk of de JURA E6 Piano White (EB) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15378, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!