1. JURA E6 Dark Inox (EC)

JURA E6 Dark Inox (EC) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E6 Dark Inox (EC) 15439. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E6 Dark Inox (EC). 

Specificaties JURA E6 Dark Inox (EC)
MerkJura
Fabrikantcode15439

Over Jura 15439

De JURA E6 Dark Inox (EC) is een koffiemachine die niet alleen zwarte koffiespecialiteiten zet, maar ook met één druk op de knop een heerlijke cappuccino bereidt. De melkslang zorgt voor een zacht en romig melkschuim dat perfect bij de koffie past. Deze koffiemachine is een absolute must-have voor de cappuccinoliefhebber. Naast de cappuccino kun je ook genieten van andere koffievarianten, zoals espresso, koffie, caffè barista, lungo barista en espresso macchiato. Bovendien kun je met deze machine ook gemakkelijk heet water tappen voor een heerlijk kopje thee. Het gebruiksgemak van de JURA E6 Dark Inox (EC) is indrukwekkend. Met het overzichtelijke kleurendisplay en de intuïtieve toetsen kun je eenvoudig de gewenste sterkte, hoeveelheid en temperatuur van je koffie instellen. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat de koffiebonen op de hoogste kwaliteit worden gemalen, waardoor alle aroma's optimaal vrijkomen en je kunt genieten van de meest smaakvolle koffie. Bovendien profiteer je van maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine, dankzij onze samenwerking met JURA. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgen wij voor reparatie of vervanging van onderdelen of het apparaat. Daarnaast is de JURA E6 Dark Inox (EC) ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en du.

Pluspunten
  • Met één druk op de knop zet je een cappuccino en espresso macchiato. Je kunt kiezen uit 7 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met behulp van het kleurendisplay kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen, dankzij een uitgebreid menu met verschillende keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Voor het opslaan van koffierecepten heb je de JURA Smart Connect nodig, je slaat ze niet op.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E6 Dark Inox (EC)

Bekijk of de JURA E6 Dark Inox (EC) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15439, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!