1. blackfriday
  2. JURA E4 Piano White (EA)

JURA E4 Piano White (EA) Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA E4 Piano White (EA) 15433. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA E4 Piano White (EA). 

Specificaties JURA E4 Piano White (EA)
MerkJura
Fabrikantcode15433

Over Jura 15433

Met de JURA E4 Piano White (EA) kun je nu zelf 1 of 2 heerlijke zwarte koffies zetten, allemaal met één druk op de knop. Of je nu zin hebt in een intense espresso of een heerlijke kop koffie, met deze machine kun je het allemaal bereiden. En voor diegenen die liever genieten van een kopje thee, is er ook een optie voor heet water beschikbaar. Wat deze JURA E-lijn zo uniek maakt, is de vernieuwde zetgroep en de Professional Aroma Grinder. Dankzij het geavanceerde zetsysteem loopt het water langzaam en in verschillende fases door de koffie, wat resulteert in een gelijkblijvende hoge kwaliteit en een rijk aroma in elke kop. Het display van de machine biedt je niet alleen een eenvoudige bediening, maar toont ook wanneer er onderhoud nodig is. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze prachtige koffiemachine. JURA staat garant voor kwaliteit en service, en mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan zorgen zij ervoor dat het apparaat gerepareerd wordt of dat er vervangende onderdelen geleverd worden. Met deze JURA E4 Piano White (EA) geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een apparaat dat weinig onderhoud vergt en zeer stevig is.

Pluspunten
  • Je maakt 1 of 2 espressos en koffies tegelijkertijd. De Professional Aroma Grinder zorgt ervoor dat koffiearoma's optimaal worden benadrukt. Je kunt kiezen uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen.

Minpunten
  • Met deze koffiemachine maak je geen drankjes met melk. Je kunt geen koffierecepten opslaan, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA E4 Piano White (EA)

Bekijk of de JURA E4 Piano White (EA) mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15433, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!