1. JURA D4 Piano Black

JURA D4 Piano Black Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van JURA D4 Piano Black 15221. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op JURA D4 Piano Black. 

Specificaties JURA D4 Piano Black
MerkJura
Fabrikantcode15221

Over Jura 15221

De JURA D4 Piano Black is de ideale koffiemachine voor liefhebbers van zwarte koffie. Met deze machine kun je eenvoudig een heerlijke espresso of koffie zetten voor 1 of 2 personen. De bediening is zeer gemakkelijk dankzij de handige drukknoppen. De koffiemolen van de JURA D4 maalt de koffiebonen altijd in de perfecte maalgraad, zodat je kunt genieten van een optimale smaak. Dankzij de innovatieve P.E.P. zetmethode stroomt het water langzaam door de koffie, wat resulteert in een espresso met een extra intense smaak. En als je naast koffie ook graag thee drinkt, is dat geen enkel probleem. Met deze machine zet je namelijk in een handomdraai heet water. Wat deze koffiemachine extra bijzonder maakt, is het feit dat het onderhoud zeer eenvoudig is. In tegenstelling tot andere volautomatische koffiemachines, hoef je bij de JURA D4 minder werk te verrichten. Als je het waterfilter op tijd vervangt, is ontkalken zelfs overbodig. En met het automatische reinigingsprogramma kun je de zetgroep eens per kwartaal reinigen. Daarnaast biedt Coolblue als geautoriseerde JURA dealer maar liefst 25 maanden garantie op deze machine. Zo ben je verzekerd van weinig onderhoud én een koffiemachine van uitstekende kwaliteit.

Pluspunten
  • Een espresso heeft een rijker aroma dankzij de P.E.P zetmethode waarbij het water langzamer door de koffie loopt. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Het onderhoud vergt minder werk in vergelijking met andere volautomatische espressomachines.

Minpunten
  • Deze koffiemachine is niet geschikt voor het maken van melkspecialiteiten. Zonder een display zal het apparaat je niet begeleiden door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de JURA D4 Piano Black

Bekijk of de JURA D4 Piano Black mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 15221, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!