1. blackfriday
  2. Jura Automatische Melkopschuimer

Jura Automatische Melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Jura Automatische Melkopschuimer 24019. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Jura Automatische Melkopschuimer. 

Specificaties Jura Automatische Melkopschuimer
MerkJura
Fabrikantcode24019

Over Jura 24019

Met de Jura Automatische Melkopschuimer kun je moeiteloos zowel warme als koude melkspecialiteiten bereiden. Of je nu zin hebt in een romige cappuccino of een verfrissende ijskoffie, deze melkopschuimer biedt het allemaal. Met zijn ruime inhoud kun je zelfs tot wel 3 cappuccino's tegelijk maken, perfect voor als je gasten over de vloer hebt. Dankzij de handige opwarmfunctie kun je zelfs tijdens de koude wintermaanden genieten van een grote kop warme chocolademelk. De melkopschuimer beschikt ook over een functie voor koud opschuimen, ideaal voor het maken van heerlijke ijskoffies tijdens warme zomerdagen. Met slechts één druk op de knop bedien je eenvoudig de melkopschuimer. Een bijkomend voordeel is de kunststof band die om de verchroomde melkbeker heen zit, dit zorgt voor een stevige grip tijdens het schenken van het melkschuim in je kopje. Met de Jura Automatische Melkopschuimer haal je niet alleen een handig, maar ook een stijlvol apparaat in huis dat je koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Met een royale inhoud van 300 milliliter kun je melk opschuimen voor 3 cappuccino's. Je kunt zowel warme als koude melkspecialiteiten maken. Je kunt ook melk opwarmen voor bijvoorbeeld een café au lait of chocolademelk.

Minpunten
  • De melkopschuimer neemt veel ruimte in beslag op jouw aanrecht door zijn grote formaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Jura Automatische Melkopschuimer

Bekijk of de Jura Automatische Melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Jura 24019, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!