1. blackfriday
  2. Inventum VR550B

Inventum VR550B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VR550B VR550B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VR550B. 

Specificaties Inventum VR550B
MerkInventum
FabrikantcodeVR550B

Over Inventum VR550B

De Inventum VR550B is een prachtige zwarte tafelmodel vriezer die perfect is voor 1 of 2 personen. Met zijn compacte formaat past hij gemakkelijk in elke keuken, maar biedt toch voldoende ruimte voor al je boodschappen. Met de 3 transparante lades kun je gemakkelijk je favoriete etenswaren invriezen, of het nu gaat om brood, diepvriespizza's of heerlijk stracciatella ijs. Een ander fantastisch kenmerk van deze vriezer is de achterkant die is afgedekt, waardoor er geen stoflaag op het rooster komt. Dit betekent dat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan regelmatig stoffen, en je kunt je concentreren op het genieten van je bevroren lekkernijen. Bovendien blijft het energieverbruik van de vriezer onveranderd, dus je kunt je boodschappen koel houden zonder je zorgen te maken over hoge energierekeningen. En als je 's avonds laat trek krijgt, hoef je niet te tasten in het donker. Dankzij de handige binnenverlichting kun je direct zien waar die doos met heerlijke vegetarische bitterballen staat. En als kers op de taart, kun je zelfs de draairichting van de deur aanpassen. Zo kun je er zeker van zijn dat de vriezer perfect in je keuken past en dat je er gemakkelijk bij kunt, waar je hem ook plaatst. Met de Inventum VR550B haal je een stijlvolle en praktische toevoeging aan je keuken in huis.

Pluspunten
  • Met een afgedekte condensor wordt energie bespaard en heeft de vriezer geen onderhoud nodig. De draairichting van de deur kan aangepast worden, zodat hij geschikt is voor elke keuken.

Minpunten
  • Heeft geen automatische ontdooifunctie, dus je moet de vriezer 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VR550B

Bekijk of de Inventum VR550B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VR550B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!