1. blackfriday
  2. Inventum VR470B

Inventum VR470B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VR470B VR470B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VR470B. 

Specificaties Inventum VR470B
MerkInventum
FabrikantcodeVR470B

Over Inventum VR470B

Met de Inventum VR470B creëer je eenvoudig extra vriesruimte. Dit compacte model heeft een inhoud van maar liefst 31 liter, waardoor je moeiteloos een extra zak patat, 2 bakken ijs of een brood kunt bewaren. De vriezer is voorzien van 2 plateaus, zodat je je boodschappen gemakkelijk kunt verdelen en organiseren. Een handige toevoeging bij deze vriezer is de meegeleverde ijsblokjeshouder, waarmee je in een handomdraai ijsblokjes kunt maken. Zo heb je altijd ijs voorhanden voor een verfrissend glas limonade. Bovendien is de condensor van de vriezer afgedekt, waardoor er geen stof ophoopt aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer energie verbruikt dan nodig is en dat je minder tijd hoeft te besteden aan schoonmaakwerk. Met de Inventum VR470B haal je niet alleen een praktische vriezer in huis, maar ook een energiezuinig en onderhoudsvriendelijk apparaat. Dankzij zijn compacte formaat past hij in iedere keuken of bijkeuken. Geniet van extra vriesruimte en gemak met deze hoogwaardige vriezer!

Pluspunten
  • De draairichting van de deur kan worden aangepast, zodat hij in elke keuken past. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer minder onderhoud nodig.

Minpunten
  • Heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 à 6 keer per jaar ontdooien. Translation: De vriezer heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet hem 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VR470B

Bekijk of de Inventum VR470B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VR470B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!