1. blackfriday
  2. Inventum VR1420B

Inventum VR1420B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VR1420B VR1420B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VR1420B. 

Specificaties Inventum VR1420B
MerkInventum
FabrikantcodeVR1420B

Over Inventum VR1420B

In de Inventum VR1420B vrieskast kun je gemakkelijk broden, diepvriespizza's en bakjes met restjes voor twee personen opslaan. Voor je bakjes soep, gehakt en zakken friet zijn er drie handige middelste uitschuiflades beschikbaar. Dankzij de klep kun je je ijstaart en zakken diepvriesfruit moeiteloos opbergen in het onderste of bovenste vak. Deze vrieskast heeft een minimale omgevingstemperatuur van -10 graden Celsius, waardoor je hem ook veilig in een schuur of bijkeuken kunt plaatsen. Bovendien heeft de deur van de vriezer een omkeerbare functie, zodat je het apparaat overal kunt neerzetten waar je maar wilt. De achterkant van de vriezer is afgedekt, waardoor er geen stof op de condensor komt en jij minder onderhoud hoeft te doen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de vriezer zo energiezuinig mogelijk blijft werken. Met de Inventum VR1420B vrieskast hoef je je geen zorgen te maken over het opbergen van je voedsel. Met zijn verschillende compartimenten en uitschuiflades biedt deze vrieskast voldoende ruimte voor al je diepvriesproducten. Of je nu broden, pizza's, restjes, soep of frietjes wilt bewaren, deze vriezer heeft voor alles een geschikte plek. De omkeerbare deur geeft je bovendien de vrijheid om de vrieskast te plaatsen waar het jou het beste uitkomt. Na.

Pluspunten
  • De diepvriezer werkt ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van -10 graden Celsius. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de diepvriezer geen onderhoud nodig. Heeft een langere levensduur dankzij de bouwkwaliteit van de middenklasse.

Minpunten
  • De vriezer heeft geen anti-ijsvorming, dus moet je de vriezer 5 à 6 keer per jaar ontdooien. De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, dus koelen je vriesproducten niet gelijkmatig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VR1420B

Bekijk of de Inventum VR1420B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VR1420B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!