1. blackfriday
  2. Inventum VKI6010ZWA

Inventum VKI6010ZWA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VKI6010ZWA VKI6010ZWA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VKI6010ZWA. 

Specificaties Inventum VKI6010ZWA
MerkInventum
FabrikantcodeVKI6010ZWA

Over Inventum VKI6010ZWA

De Inventum VKI6010ZWA inductiekookplaat is een handige toevoeging aan je keuken. Met zijn normale 2-polige stekker kun je hem overal plaatsen, zolang er maar een stopcontact in de buurt is. Dit betekent dat je geen ingewikkelde installaties hoeft uit te voeren en direct kunt beginnen met koken. De kookplaat beschikt over 4 kookzones, die allemaal zijn uitgerust met een boostfunctie. Met deze functie kun je de kookzones op vol vermogen verwarmen, waardoor je bijvoorbeeld een pan water extra snel aan de kook kunt brengen. Daarnaast is de kookplaat voorzien van panherkenning, wat betekent dat hij automatisch uitschakelt wanneer je de pan van de kookplaat afhaalt. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat de kookplaat nooit onnodig aanstaat. Voor degenen die graag op de minuut nauwkeurig koken, is er ook een timerfunctie beschikbaar. Selecteer eenvoudigweg de gewenste kooktijd en de kookzone schakelt automatisch uit zodra de tijd verstreken is. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld pasta aan het koken bent en deze precies al dente wilt hebben. Met de Inventum VKI6010ZWA inductiekookplaat kun je genieten van de Italiaanse keuken en perfect gekookte pasta serveren.

Pluspunten
  • Met de boostfunctie worden de pannen extra snel opgewarmd.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VKI6010ZWA

Bekijk of de Inventum VKI6010ZWA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VKI6010ZWA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!