1. blackfriday
  2. Inventum VKI6010ZIL

Inventum VKI6010ZIL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VKI6010ZIL VKI6010ZIL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VKI6010ZIL. 

Specificaties Inventum VKI6010ZIL
MerkInventum
FabrikantcodeVKI6010ZIL

Over Inventum VKI6010ZIL

De Inventum VKI6010ZIL is een innovatieve vrijstaande inductie kookplaat die jou de vrijheid geeft om hem overal te plaatsen waar je maar wilt, zonder gebonden te zijn aan een vaste plek in je keukenblad. Dankzij de tiptoetsen is het selecteren van het juiste vermogen voor de kookzone een fluitje van een cent. Met maar liefst 9 verschillende standen bepaal jij zelf hoe snel je gerechten verhit worden. De slimme technologie van deze kookplaat zorgt ervoor dat de kookzones automatisch detecteren wanneer er een pan op staat, zodat je geen onnodige energie verspilt wanneer je de pan van de plaat haalt. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook kosten op je energierekening. Bovendien werkt de Inventum kookplaat op een normale stekker, waardoor je nog meer vrijheid hebt in het bepalen van de ideale plek voor deze veelzijdige kookplaat. Kortom, met de Inventum VKI6010ZIL haal je een praktische en gebruiksvriendelijke kookplaat in huis waarmee je jouw kookervaring naar een hoger niveau tilt.

Pluspunten
  • Warm je pan extra snel op met de kookzone met boostfunctie. De kookplaat kan worden aangesloten op een normaal stopcontact.

Minpunten
  • De kookplaat heeft een lagere kracht dan een kookplaat met Perilex stekker.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VKI6010ZIL

Bekijk of de Inventum VKI6010ZIL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VKI6010ZIL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!