1. blackfriday
  2. Inventum VKI3010ZWA

Inventum VKI3010ZWA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VKI3010ZWA VKI3010ZWA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VKI3010ZWA. 

Specificaties Inventum VKI3010ZWA
MerkInventum
FabrikantcodeVKI3010ZWA

Over Inventum VKI3010ZWA

De Inventum VKI3010ZWA is een innovatieve vrijstaande inductie kookplaat die je kookervaring naar een hoger niveau tilt. Met 2 kookzones biedt deze kookplaat voldoende ruimte om tegelijkertijd verschillende gerechten te bereiden. Plaats je pan op de achterste kookzone en begin met het verwarmen van water, terwijl je op de voorste kookzone je groenten en kip roerbakt. Met maar liefst 10 kookstanden heb je volledige controle over de temperatuur van je gerecht. Of je nu een langzaam sudderende saus wilt bereiden of snel wilt wokken, je kunt eenvoudig de gewenste temperatuur instellen. En als je zelfgemaakte saus al klaar is, maar je nog wacht op de pasta, kun je de kookzone op de laagste stand zetten om je gerecht warm te houden. Deze kookplaat is niet alleen functioneel, maar ook praktisch in gebruik. Hij kan worden aangesloten op een gewoon stopcontact, waardoor je hem vrij in je keuken kunt plaatsen. Dit maakt hem perfect geschikt voor kleine keukens waar ruimte schaars is. Met de Inventum VKI3010ZWA hoef je geen compromissen te sluiten op het gebied van koken en ruimte-efficiëntie.

Pluspunten
  • Deze kookplaat kan worden aangesloten op een normaal stopcontact.

Minpunten
  • De kookzones schakelen niet automatisch uit wanneer je pan overkookt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VKI3010ZWA

Bekijk of de Inventum VKI3010ZWA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VKI3010ZWA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!