1. blackfriday
  2. Inventum VK952W

Inventum VK952W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VK952W VK952W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VK952W. 

Specificaties Inventum VK952W
MerkInventum
FabrikantcodeVK952W

Over Inventum VK952W

Met de Inventum VK952W heb je maar liefst 238 liter aan vriesruimte tot je beschikking, perfect voor een gezin van 3 personen. In deze vriezer kun je moeiteloos al je diepvriesproducten opslaan. De vriezer is uitgerust met 4 lades aan de onderkant, die je gemakkelijk kunt uittrekken. Hier kun je al je favoriete pizza's, broden, restjes en frituursnacks in bewaren. Bovenin de vriezer vind je nog 3 handige vakken met een klep, ideaal voor het bewaren van je favoriete ijsjes, ijsblokjes en diepvriesfruit. De VK952W vriezer is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en past perfect in iedere keuken of ruimte. De deur van de vriezer is omkeerbaar, waardoor je de vriezer naar wens kunt plaatsen. Zelfs in een onverwarmde schuur of bijkeuken is dit geen probleem, dankzij de minimale omgevingstemperatuur van -10 graden Celsius. Bovendien is de achterkant van de vriezer afgedekt, waardoor je minder onderhoud hebt en de vriezer nooit meer energie verbruikt dan nodig is. Met de Inventum VK952W geniet je van optimale vriesruimte en gebruiksgemak, zonder je zorgen te hoeven maken over energieverbruik of onderhoud.

Pluspunten
  • De diepvriezer werkt ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage, met een minimale omgevingstemperatuur van -10 graden Celsius. Dankzij de afgedekte condensor bespaart u energie en heeft de diepvriezer geen onderhoud nodig. Het heeft een langere levensduur vanwege de bouwkwaliteit in de middenklasse.

Minpunten
  • Een vriezer met energieklasse E is minder energiezuinig. De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, wat betekent dat je vriesproducten niet gelijkmatig gekoeld worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VK952W

Bekijk of de Inventum VK952W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VK952W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!