1. blackfriday
  2. Inventum VK562W

Inventum VK562W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VK562W VK562W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VK562W. 

Specificaties Inventum VK562W
MerkInventum
FabrikantcodeVK562W

Over Inventum VK562W

Met de Inventum VK562W kun je snel genieten van je favoriete avondsnacks. Dankzij de handige voorraadkorf boven in de vrieskist hoef je niet langer te zoeken naar die doos met borrelhapjes. Deze vriezer is perfect voor mensen die beperkte ruimte hebben in hun keuken. Met een minimale temperatuur van -15 graden Celsius kan dit apparaat prima tegen de kou, dus je kunt het zelfs in een koude schuur of garage plaatsen. In de Inventum VK562W kun je gemakkelijk een kleine voorraad aan vlees, kaassoufflés en je favoriete roomijs bewaren. Het handige display stelt je in staat om de temperatuur in te stellen tussen de -30 en 10 graden Celsius. Hierdoor heb je bijvoorbeeld extra koelruimte voor al je hapjes en drankjes tijdens een feest. Bovendien bespaar je tijd op onderhoud dankzij de afgedekte condensor. Met deze vriezer hoef je je geen zorgen te maken over vervelende klusjes, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je snacks en feestjes.

Pluspunten
  • De vriezer functioneert ook in onverwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage, met een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius. Dankzij de afgedekte condensor bespaart u energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 à 6 keer per jaar laten ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VK562W

Bekijk of de Inventum VK562W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VK562W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!