1. Inventum VFI5042ZWA

Inventum VFI5042ZWA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum VFI5042ZWA VFI5042ZWA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum VFI5042ZWA. 

Specificaties Inventum VFI5042ZWA
MerkInventum
FabrikantcodeVFI5042ZWA

Over Inventum VFI5042ZWA

De Inventum VFI5042ZWA is een veelzijdig inductiefornuis met een breedte van 50 centimeter. Dit compacte formaat maakt het perfect voor kleine keukens. Met de 4 kookzones, inclusief boostfunctie, breng je snel een pan water aan de kook. De oven heeft maar liefst 5 inschuifhoogtes en een inhoud van 65 liter, waardoor je gemakkelijk grote maaltijden kunt bereiden, zoals een grote kalkoen of meerdere gerechten tegelijkertijd. Dit is ideaal wanneer je vrienden op bezoek komen voor een gezellige pizza-avond. Wat dit fornuis nog handiger maakt, is de powermanagement functie. Hiermee kun je het maximale vermogen van het kookgedeelte instellen, zonder dat je een 3 fasen aansluiting nodig hebt. Zelfs met een 2 fasen aansluiting kun je dit fornuis probleemloos gebruiken. Dit betekent dat het geschikt is voor verschillende soorten keukens en huishoudens. Met de Inventum VFI5042ZWA geniet je van alle voordelen van een inductiefornuis, maar dan in een compact en gebruiksvriendelijk formaat.

Pluspunten
  • Met een kookkwaliteit van middenklasse heb je meer opties om gerechten te bereiden. Door de heteluchtfunctie wordt een ovenschotel of lasagne gelijkmatig gaar gemaakt.

Minpunten
  • Het fornuis biedt geen ruimte voor langwerpige grillplaten of pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum VFI5042ZWA

Bekijk of de Inventum VFI5042ZWA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum VFI5042ZWA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!