1. blackfriday
  2. Inventum RK140ZW

Inventum RK140ZW Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum RK140ZW RK140ZW. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum RK140ZW. 

Specificaties Inventum RK140ZW
MerkInventum
FabrikantcodeRK140ZW

Over Inventum RK140ZW

Met de Inventum RK140ZW rijstkoker kun je moeiteloos 800 gram rijst stomen, genoeg voor een gezin van 4 personen. Deze rijstkoker van Inventum neemt al het werk uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op het bereiden van smaakvolle gerechten zoals een kruidige curry of een Mexicaanse chili. Maar dat is niet alles, dankzij de handige uitneembare stoommand kun je de rijstkoker ook gebruiken om dumplings of bapao te stomen. Zo kun je eenvoudig een complete maaltijd bereiden zonder gedoe. Deze compacte keukenhulp neemt weinig ruimte in beslag op je aanrechtblad, waardoor je meer ruimte overhoudt voor andere keukenapparatuur. De Inventum RK140ZW is ideaal voor mensen die regelmatig rijst of gestoomde groenten op het menu hebben staan. Met deze rijstkoker kun je snel en efficiënt genieten van heerlijke gerechten. Dus waar wacht je nog op? Haal de Inventum RK140ZW rijstkoker in huis en ontdek het gemak van moeiteloos rijst koken en stomen!

Pluspunten
  • Kook eenvoudig verschillende soorten rijst, van witte rijst tot aromatische rijstsoorten zoals basmati. Volledig uitgerust met twee stoommandjes en een stoomfunctie voor groenten, vis en gevogelte. Gebruik de rijstkoker om alleen te koken, alleen te stomen of beide tegelijkertijd.

Minpunten
  • Gebruik je de rice cooker niet elke dag? Dan neemt hij veel ruimte in beslag in een keukenkastje.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum RK140ZW

Bekijk of de Inventum RK140ZW mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum RK140ZW, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!