1. Inventum OV307S

Inventum OV307S Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum OV307S OV307S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum OV307S. 

Specificaties Inventum OV307S
MerkInventum
FabrikantcodeOV307S

Over Inventum OV307S

De Inventum OV307S is een veelzijdige oven met een inhoud van 30 liter en 2 inschuifhoogtes om al je gerechten perfect te kunnen bereiden. Met de keuze uit 6 verschillende ovenstanden, waaronder onder- en bovenwarmte en bovenwarmte met hetelucht, heb je altijd de juiste instelling voor elk gerecht. Dankzij de handige draaiknoppen is het instellen van de ovenstand een fluitje van een cent. De OV307S is niet alleen geschikt voor het bakken van taarten en brood, maar ook voor het braden van kip of kalkoen. Met het handige draaispit zorg je ervoor dat je gevogelte gelijkmatig en heerlijk krokant wordt geroosterd. Het braadvet wordt opgevangen door de bakplaat, waardoor de oven minder snel vies wordt en het schoonmaken een stuk eenvoudiger is. Met de handige timerfunctie kun je niet alleen de gewenste temperatuur tot 230 graden Celsius instellen, maar ook de kooktijd tot 120 minuten. Zodra de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de oven automatisch uit. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook voor energiebesparing. De Inventum OV307S is de perfecte oven voor iedereen die houdt van koken en bakken en graag optimaal gebruiksgemak en kwaliteit wil ervaren.

Pluspunten
  • De oven schakelt automatisch uit na het bereiden van je gerecht.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten op te warmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum OV307S

Bekijk of de Inventum OV307S mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum OV307S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!