1. blackfriday
  2. Inventum MN207SB

Inventum MN207SB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum MN207SB MN207SB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum MN207SB. 

Specificaties Inventum MN207SB
MerkInventum
FabrikantcodeMN207SB

Over Inventum MN207SB

De Inventum MN207SB is een compacte magnetron die perfect past in elke kleine keuken. Met zijn 5 vermogensstanden kun je eenvoudig gerechten opwarmen, terwijl de 8 automatische programma's het koken nog gemakkelijker maken. Je hoeft alleen maar aan te geven welk gerecht je wilt bereiden en het gewicht ervan. De magnetron selecteert dan automatisch het juiste vermogen en de juiste bereidingstijd. Deze magnetron beschikt ook over een aparte ontdooistand, ideaal voor wanneer je vergeten bent om het vlees uit de vriezer te halen en je hamburgers op het menu staan. Zo kun je ervoor zorgen dat het vlees toch nog op tijd in de pan belandt. Na het koken kun je de geëmailleerde wanden gemakkelijk schoonmaken met een doekje. Met de Inventum MN207SB haal je een veelzijdige en handige magnetron in huis die perfect is voor de kleinere keukens. Geniet van gemakkelijk en snel koken met dit compacte apparaat.

Pluspunten
  • Kies het gewicht en type gerecht; het automatische programma past de juiste tijd en bereidingswijze aan. Ontdooi bevroren voedsel moeiteloos met de ontdooifunctie.

Minpunten
  • Met een vermogen van 800 watt duurt het langer voordat je gerecht opwarmt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum MN207SB

Bekijk of de Inventum MN207SB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum MN207SB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!