1. blackfriday
  2. Inventum MK360S melkopschuimer

Inventum MK360S melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum MK360S melkopschuimer MK360S. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum MK360S melkopschuimer. 

Specificaties Inventum MK360S melkopschuimer
MerkInventum
FabrikantcodeMK360S

Over Inventum MK360S

De Inventum MK360S Melkopschuimer is een handig en veelzijdig apparaat waarmee je binnen 90 seconden melk kunt opschuimen voor maar liefst 3 heerlijke cappuccino's of latte macchiato's. Maar dat is nog niet alles! Met de handige verwarmingsfunctie kun je ook melk opwarmen voor een heerlijke koffie verkeerd of een warme chocolademelk. Nadat je melk perfect is opgeschuimd, schakelt de melkopschuimer zichzelf automatisch uit, wat niet alleen energiebesparend is, maar ook zorgt voor extra gemak. En het schoonmaken van de melkopschuimer is een fluitje van een cent! Je kunt eenvoudig de klopper uit het apparaat halen, waardoor je de binnenkant van de melkopschuimer moeiteloos kunt reinigen. Zo geniet je niet alleen van heerlijk opgeschuimde melk, maar ook van een schoon en hygiënisch apparaat. Met de Inventum MK360S Melkopschuimer wordt het bereiden van je favoriete koffie- en melkdranken een waar genot. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp en de handige functies is het opschuimen van melk een fluitje van een cent. Laat je verrassen door de perfecte textuur en temperatuur van de opgeschuimde melk en geniet van de heerlijke smaken die je met dit apparaat kunt creëren. Haal de barista in jezelf naar boven en geniet elke dag van een heerlijk kopje koffie met de Inventum MK360S Melk.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 300 milliliter kun je genoeg melk opschuimen voor 3 cappuccino's. Je kunt ook melk verwarmen voor bijvoorbeeld een koffie verkeerd of chocolademelk. Dankzij de uitneembare klopper is de binnenkant van de beker gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • De plastic behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum MK360S melkopschuimer

Bekijk of de Inventum MK360S melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum MK360S, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!