1. blackfriday
  2. Inventum MK360B melkopschuimer

Inventum MK360B melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum MK360B melkopschuimer MK360B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum MK360B melkopschuimer. 

Specificaties Inventum MK360B melkopschuimer
MerkInventum
FabrikantcodeMK360B

Over Inventum MK360B

De Inventum MK360B is een handige en praktische melkopschuimer voor de echte koffieliefhebber. Met dit snoerloze apparaat kun je in slechts 90 seconden genieten van perfect opgeschuimde melk voor maar liefst 3 heerlijke cappuccino's of latte macchiato's. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de handige verwarmingsfunctie kun je ook melk opwarmen voor een heerlijke koffie verkeerd of een warme chocolademelk. Wat deze melkopschuimer extra speciaal maakt, is het feit dat hij zichzelf automatisch uitschakelt zodra de melk is opgeschuimd. Geen gedoe meer met het in de gaten houden van de tijd, je kunt gewoon ontspannen terwijl de MK360B zijn werk doet. Bovendien is het apparaat heel eenvoudig schoon te maken. Je haalt gewoon de klopper uit het apparaat en je kunt de binnenkant van de melkopschuimer moeiteloos reinigen. Zo wordt het opschuimen van je melk én het schoonmaken van de melkopschuimer een fluitje van een cent. Met de Inventum MK360B melkopschuimer haal je een onmisbaar hulpmiddel in huis voor het bereiden van de perfecte koffiespecialiteiten. Geniet van je eigen barista-ervaring en verras jezelf en je gasten met heerlijk opgeschuimde melk. Voeg een vleugje luxe toe aan je koffiebreaks en maak van ieder kopje koffie een genot voor de zintu.

Pluspunten
  • Met een ruime capaciteit van 300 milliliter kun je genoeg melk opschuimen voor 3 cappuccino's. Je kunt ook melk opwarmen voor een koffie verkeerd of chocolademelk. Dankzij de verwijderbare klopper kun je de binnenkant van de beker gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • De plastic behuizing is minder duurzaam dan een metalen behuizing.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum MK360B melkopschuimer

Bekijk of de Inventum MK360B melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum MK360B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!