1. blackfriday
  2. Inventum MK351 Melkopschuimer

Inventum MK351 Melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum MK351 Melkopschuimer MK351. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum MK351 Melkopschuimer. 

Specificaties Inventum MK351 Melkopschuimer
MerkInventum
FabrikantcodeMK351

Over Inventum MK351

Met de Inventum MK351 Melkopschuimer creëer je moeiteloos melkschuim voor 1 tot 2 heerlijke cappuccino's. Binnen slechts 90 seconden heb je warm melkschuim klaarstaan, zodat je optimaal kunt genieten van een zelfgemaakte cappuccino. Daarnaast kun je de verwarmingsfunctie gebruiken om melk op te warmen, waardoor je ook eenvoudig een koffie verkeerd of een heerlijke kop warme chocolademelk kunt bereiden. De melkopschuimer is voorzien van een handige antiaanbaklaag aan de binnenkant, waardoor je hem gemakkelijk kunt reinigen met slechts een beetje water en een theedoek. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook moeite bij het schoonmaken. Bovendien is de melkopschuimer uitgerust met een 360 graden draaibare voet, waardoor je de beker na gebruik eenvoudig kunt terugplaatsen op zijn plek. Met de Inventum MK351 Melkopschuimer geniet je elke dag weer van de perfecte cappuccino, koffie verkeerd of warme chocolademelk. Laat je verrassen door het gemak en de snelheid van dit handige apparaat en geniet van de heerlijke smaken die je zelf kunt creëren.

Pluspunten
  • Je verwarmt ook melk voor bijvoorbeeld een café au lait of warme chocolademelk. Met de 360 graden draaibare voet plaats je de beker na gebruik eenvoudig terug op zijn plek.

Minpunten
  • Met een vultank van 115 milliliter kan je hoogstens 2 cappuccino's gelijktijdig maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum MK351 Melkopschuimer

Bekijk of de Inventum MK351 Melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum MK351, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!