1. blackfriday
  2. Inventum MK350 Melkopschuimer

Inventum MK350 Melkopschuimer Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum MK350 Melkopschuimer MK350. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum MK350 Melkopschuimer. 

Specificaties Inventum MK350 Melkopschuimer
MerkInventum
FabrikantcodeMK350

Over Inventum MK350

Met de Inventum MK350 melkopschuimer creëer je moeiteloos heerlijk luchtig melkschuim voor 1 tot 2 verrukkelijke cappuccino's. Binnen slechts 90 seconden staat er warm, romig melkschuim voor je klaar, waardoor je kunt genieten van een overheerlijke zelfgemaakte cappuccino. Maar dat is nog niet alles! Met de handige verwarmingsfunctie kun je melk ook verwarmen, waardoor je zelfs een perfecte koffie verkeerd of een smaakvolle kop warme chocolademelk kunt maken. De Inventum MK350 melkopschuimer is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook makkelijk schoon te maken. Dankzij de antiaanbaklaag aan de binnenkant van de melkopschuimer kun je deze moeiteloos reinigen met slechts wat water en een zachte theedoek. Geen gedoe meer met lastige schoonmaakklusjes! Bovendien beschikt deze melkopschuimer over een handige 360 graden draaibare voet, waardoor je de beker na gebruik eenvoudig weer op de voet kunt plaatsen. Met de Inventum MK350 melkopschuimer haal je niet alleen de perfecte aanvulling voor jouw koffiegenot in huis, maar ook een stijlvolle en gebruiksvriendelijke keukenhulp. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden en geniet elke dag van de heerlijkste koffiecreaties, met het gemak en de kwaliteit die je van Inventum gewend bent.

Pluspunten
  • Je warmt ook melk op voor bijvoorbeeld een café au lait of warme chocolademelk. Dankzij de 360 graden draaibare voet plaats je de beker na gebruik eenvoudig terug op zijn plek.

Minpunten
  • Met een capaciteit van 115 milliliter kun je tegelijkertijd maximaal 2 cappuccino's maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum MK350 Melkopschuimer

Bekijk of de Inventum MK350 Melkopschuimer mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum MK350, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!