1. blackfriday
  2. Inventum KZ712D

Inventum KZ712D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum KZ712D KZ712D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum KZ712D. 

Specificaties Inventum KZ712D
MerkInventum
FabrikantcodeKZ712D

Over Inventum KZ712D

Met de Inventum KZ712D heb je elke ochtend een heerlijke kan verse koffie klaarstaan. Deze koffiemachine is uitgerust met een handig display waarop je de tijd kunt instellen waarop je wilt dat het apparaat begint te werken. Daarnaast kun je ook de gewenste sterkte van de koffie instellen. Vul eenvoudigweg het filter met gemalen koffie en het waterreservoir met de juiste hoeveelheid water, dit wordt vergemakkelijkt door de maataanduiding in aantal koppen koffie. Met de warmhoudplaat blijft de koffie maar liefst 35 minuten lang op de perfecte temperatuur. Dit is erg handig, want zo kan ook jouw partner of huisgenoot nog genieten van een warme kop koffie. En maak je geen zorgen als je vergeet het apparaat uit te schakelen, na 35 minuten schakelt de Inventum KZ712D automatisch uit. Zo kun je altijd met een gerust hart genieten van je koffie, zonder je zorgen te maken over het energieverbruik. Kortom, met de Inventum KZ712D heb je een koffiemachine die niet alleen gemakkelijk te gebruiken is, maar ook zorgt voor een heerlijke kop koffie op het moment dat jij dat wilt.

Pluspunten
  • Met de mogelijkheid om de koffiesterkte aan te passen, maak je een kan koffie naar jouw eigen smaak. Met de timer bepaal je wanneer de koffie klaar staat voor jou. Het rechaud houdt de koffie gedurende 35 minuten warm.

Minpunten
  • Heb je geen thermosfles die ervoor zorgt dat de koffie warm blijft zodra je de fles op tafel zet?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum KZ712D

Bekijk of de Inventum KZ712D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum KZ712D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!