1. Inventum KV550B

Inventum KV550B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum KV550B KV550B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum KV550B. 

Specificaties Inventum KV550B
MerkInventum
FabrikantcodeKV550B

Over Inventum KV550B

Met de Inventum KV550B heb je voldoende ruimte om je dagelijkse boodschappen op te bergen, ideaal voor 1 tot 2 personen. Deze compacte koelkast biedt verschillende opbergmogelijkheden om al je verse producten vers te houden. Je kunt je courgettes en kroppen sla gemakkelijk kwijt in de groentela onderin de koelkast. Daarnaast zijn er twee plateaus beschikbaar waar je kaas, yoghurt en verse kruiden kunt plaatsen. De deurvakken bieden ruimte voor grote pakken melk en flessen cola, terwijl de kleinere deurvakken perfect zijn voor jouw potjes saus en eieren. Bovenin de koelkast bevindt zich een handig vriesvakje van 16 liter. Hierin kun je een brood bewaren, evenals ijsjes voor die warme zomerdagen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor bakjes met ingevroren maaltijden, zodat je altijd een snelle en gemakkelijke maaltijd bij de hand hebt. Met zijn stijlvolle en compacte design past de Inventum KV550B perfect in elke keuken. Dankzij de vele opbergmogelijkheden en het handige vriesvakje, kun je al je boodschappen georganiseerd en overzichtelijk bewaren. Of je nu alleen woont of met z'n tweeën, deze tafelmodel koelkast biedt de ideale oplossing voor het bewaren van al je verse en ingevroren producten.

Pluspunten
  • Het heeft een klein vriesvak van 16 liter om een diepvriespizza en ijsjes te bewaren. De condensor aan de achterkant van de koelkast is bedekt en hoeft dus niet stofvrij gehouden te worden.

Minpunten
  • De achterkant van de koelkast heeft een afgedekte condensor, dus je hoeft die niet vrij te houden van stof.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum KV550B

Bekijk of de Inventum KV550B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum KV550B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!