1. blackfriday
  2. Inventum KV1501B

Inventum KV1501B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum KV1501B KV1501B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum KV1501B. 

Specificaties Inventum KV1501B
MerkInventum
FabrikantcodeKV1501B

Over Inventum KV1501B

Met de Inventum KV1501B kun je moeiteloos de boodschappen voor 3 tot 4 personen bewaren. Deze koel-vriescombinatie is perfect voor het opbergen van al je verse groenten en fruit, dankzij de handige groentelade. Daarnaast bieden de 3 plateaus voldoende ruimte voor al je favoriete jams, tonijnblikjes en beleg. Het beste van alles is dat je de hoogte van de plateaus eenvoudig kunt aanpassen, zodat je snel plaats kunt maken voor bijvoorbeeld een verfrissende karaf water tijdens de zomer. Het vriesgedeelte van de KV1501B is uitgerust met het handige No Frost systeem, waardoor je nooit meer hoeft te ontdooien. Dit betekent dat er geen vervelende ijslaag op je ingevroren maaltijden ontstaat en dat ze hun heerlijke smaak behouden. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over stofophoping op het rooster, want de achterkant van de koelkast is volledig afgedekt. Dit betekent dat je de koelkast niet hoeft af te stoffen en dat je altijd kunt genieten van een schone en frisse omgeving voor je voedselopslag. Met de Inventum KV1501B haal je een praktische en efficiënte koel-vriescombinatie in huis. Dit apparaat is niet alleen geschikt voor het bewaren van al je boodschappen, maar zorgt er ook voor dat je voedsel altijd vers en smaakvol blijft. Met zijn strakke design en handige functies is.

Pluspunten
  • Je hoeft het vriesgedeelte nooit te ontdooien dankzij No Frost.

Minpunten
  • Is een koelkast met een geluidsniveau van 41 decibel luid.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum KV1501B

Bekijk of de Inventum KV1501B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum KV1501B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!