1. blackfriday
  2. Inventum KP602W

Inventum KP602W Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum KP602W KP602W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum KP602W. 

Specificaties Inventum KP602W
MerkInventum
FabrikantcodeKP602W

Over Inventum KP602W

Met de Inventum KP602W kun je op een elektrische manier koken, waar je maar wilt. Of het nu in een compacte keuken, in de tuin of op de camping is, deze vrijstaande kookplaat biedt de perfecte oplossing. De KP602W is uitgerust met twee gietijzeren kookzones, die eenvoudig kunnen worden bediend met twee handige draaiknoppen. Wanneer je een kookzone inschakelt, zal er direct een warmte-indicator oplichten. Dit is ontzettend handig, want zo kun je in één oogopslag zien of de kookplaat al aanstaat. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over oververhitting, want de kookplaat schakelt automatisch uit wanneer dat nodig is. Dankzij de anti-slipvoetjes blijft de kookplaat altijd stabiel op de tafel staan, zodat je met een gerust hart kunt koken. Met de Inventum KP602W geniet je altijd en overal van een heerlijke maaltijd. De compacte en draagbare kookplaat is een ideale metgezel voor de avontuurlijke kok. Laat je inspireren door de vrijheid en veelzijdigheid van deze kookplaat en ontdek een wereld van culinaire mogelijkheden.

Pluspunten
  • Dankzij de 2 draaiknoppen kan de bediening haast niet eenvoudiger zijn.

Minpunten
  • Als je de plaat uitzet, blijft het gietijzer nog een behoorlijke tijd warm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum KP602W

Bekijk of de Inventum KP602W mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum KP602W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!