1. blackfriday
  2. Inventum KK1420B

Inventum KK1420B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum KK1420B KK1420B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum KK1420B. 

Specificaties Inventum KK1420B
MerkInventum
FabrikantcodeKK1420B

Over Inventum KK1420B

Met de Inventum KK1420B kun je gemakkelijk al je boodschappen opslaan voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Deze koelkast heeft een ruime inhoud van 230 liter, waardoor je voldoende ruimte hebt voor al je favoriete etenswaren. Je kunt je toetjes, beleg en flessen sap gemakkelijk opbergen in deze koelkast. Naast de standaard opbergruimte in de koelkast, heeft de Inventum KK1420B ook 3 normale deurvakken waar je je eieren, potjes pesto en tube mayonaise kunt bewaren. In het onderste deurvak kun je je flessen frisdrank en pakken melk kwijt. Daarnaast beschikt deze koelkast over een handige groentelade waar je je groentes zoals broccoli, druiven en mango's kunt bewaren. Een ander handig kenmerk van de Inventum KK1420B is de led binnenverlichting. Hierdoor kun je zelfs 's nachts gemakkelijk je favoriete snacks vinden zonder mis te grijpen. Daarnaast is de condensor afgedekt, waardoor het rooster stofvrij blijft en je minder tijd kwijt bent aan onderhoud. Met de Inventum KK1420B heb je een praktische en gebruiksvriendelijke koelkast die perfect is voor het bewaren van al je boodschappen.

Pluspunten
  • Je besteedt weinig tijd aan onderhoud dankzij de afgedekte condensor.

Minpunten
  • Zonder een vriesvak bewaar je geen diepvriesproducten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum KK1420B

Bekijk of de Inventum KK1420B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum KK1420B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!