1. Inventum IKK1221D

Inventum IKK1221D Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum IKK1221D IKK1221D. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum IKK1221D. 

Specificaties Inventum IKK1221D
MerkInventum
FabrikantcodeIKK1221D

Over Inventum IKK1221D

Met de Inventum IKK1221D houd je de boodschappen van 3 of 4 personen moeiteloos vers. Deze inbouw 1-deurs koelkast kan handig achter je keukenkastjes worden geplaatst, waardoor het naadloos opgaat in het design van je keuken. Binnenin de koelkast is er voldoende ruimte voor al je favoriete etenswaren, zoals bakken met restjes, blokjes kaas en beleg. Dankzij de 5 plateaus kun je je boodschappen gemakkelijk organiseren en indelen in de koelkast. Als je bijvoorbeeld een grote taart of een pan couscous wilt bewaren, kun je eenvoudig de plateaus verstellen of er zelfs een helemaal uithalen. De groentelade bevindt zich onder in de koeling en biedt de perfecte plek om je paprika's en lente-uitjes vers te houden. Bovendien kun je in de deur van de koelkast je flessen witte wijn, jus d'orange en sinas handig verdelen over 4 deurvakken. Met een geluidsniveau van slechts 38 decibel hoef je je geen zorgen te maken over storend lawaai. De Inventum IKK1221D zorgt ervoor dat je etenswaren perfect gekoeld blijven, terwijl je geniet van een aangename en rustige omgeving in je keuken. Voeg deze stijlvolle en functionele koelkast toe aan je keuken en ervaar het gemak van een georganiseerde en efficiënte opslag.

Pluspunten
  • Met een geluidsniveau van slechts 38 decibel is hij nauwelijks hoorbaar als hij aanstaat. Het is mogelijk om de draairichting van de deur aan te passen.

Minpunten
  • Heeft een basisklasse koelkast een lagere kwaliteit om je boodschappen goed te bewaren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum IKK1221D

Bekijk of de Inventum IKK1221D mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum IKK1221D, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!