1. blackfriday
  2. Inventum IKI7008

Inventum IKI7008 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum IKI7008 IKI7008. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum IKI7008. 

Specificaties Inventum IKI7008
MerkInventum
FabrikantcodeIKI7008

Over Inventum IKI7008

De Inventum IKI7008 is een innovatieve inductie kookplaat van 70 centimeter breed, waardoor je eenvoudig kunt overstappen van koken op gas. Het unieke aan deze kookplaat is dat je hem kunt aansluiten op een standaard stopcontact, waardoor je geen speciale elektrische aansluiting nodig hebt. Dit maakt het installatieproces snel en moeiteloos. Met een nis van slechts 56 centimeter past deze kookplaat perfect in smallere keukens, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Daarnaast is de IKI7008 voorzien van een boostfunctie, waarmee je extra vermogen kunt toevoegen wanneer dat nodig is. Deze functie is ideaal voor het snel koken van water voor bijvoorbeeld pasta of groenten. De kookplaat beschikt over een intuïtieve slider waarmee je gemakkelijk kunt kiezen uit één van de 9 vermogensstanden. Daarnaast is elke kookzone voorzien van een instelbare timer, zodat je nooit meer vergeet hoelang jouw gerecht al staat te pruttelen. Met de Inventum IKI7008 geniet je van een moeiteloze en efficiënte kookervaring, waarbij je altijd volledige controle hebt over de kooktijden en -temperaturen.

Pluspunten
  • Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. Met de schuifregelaar kun je met je vinger naar de gewenste temperatuur of stand schuiven.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum IKI7008

Bekijk of de Inventum IKI7008 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum IKI7008, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!