1. blackfriday
  2. Inventum IKI6030

Inventum IKI6030 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum IKI6030 IKI6030. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum IKI6030. 

Specificaties Inventum IKI6030
MerkInventum
FabrikantcodeIKI6030

Over Inventum IKI6030

De Inventum IKI6030 inductie inbouw kookplaat is een absolute must-have voor kookliefhebbers. Met zijn 4 kookzones biedt deze kookplaat voldoende ruimte om creatief te zijn in de keuken. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of uitgebreid wilt koken, met de Inventum IKI6030 kan het allemaal. Nieuw in deze kookplaat is de boostfunctie, waarmee je met slechts één druk op de knop de pannen extra snel kunt opwarmen. Geen tijd te verliezen dus! Daarnaast beschikt de kookplaat over een handige power management functie, waarmee je het maximale vermogen van de kookzones kunt instellen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je de kookplaat op 1 of 2 fasen wilt aansluiten, afhankelijk van jouw behoeften. Een andere handige functie is de pauzefunctie. Deze stelt je in staat om de kookplaat tijdelijk te pauzeren, bijvoorbeeld wanneer de deurbel gaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je gerecht overkookt terwijl je even weg bent. Bovendien hoef je je ook geen zorgen te maken over per ongeluk ingeschakelde kookzones. Deze kookplaat schakelt namelijk automatisch lege zones uit, waardoor je jezelf nooit per ongeluk kunt verbranden. Met de Inventum IKI6030 haal je dus niet alleen een praktische, maar ook een veilige en gebruiksvriendelijke kookplaat in huis.

Pluspunten
  • Met de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. De overkookbeveiliging schakelt de kookzones automatisch uit als je pan overkookt.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum IKI6030

Bekijk of de Inventum IKI6030 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum IKI6030, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!