1. blackfriday
  2. Inventum IKI6010

Inventum IKI6010 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum IKI6010 IKI6010. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum IKI6010. 

Specificaties Inventum IKI6010
MerkInventum
FabrikantcodeIKI6010

Over Inventum IKI6010

De Inventum IKI6010 inductie kookplaat is een handig apparaat dat gemakkelijk kan worden aangesloten op een normaal 2-polig stopcontact, waardoor je geen speciaal 5-polig stopcontact nodig hebt. Met de 4 kookzones en hun boostfunctie kun je snel maaltijden bereiden. Of je nu een pan spaghetti aan de kook wilt brengen terwijl je tegelijkertijd de saus maakt, of dat je een pan suddervlees urenlang wilt laten sudderen, deze kookplaat maakt het allemaal mogelijk. Een van de handige functies van de Inventum IKI6010 is de panherkenning, waardoor de kookzone automatisch uitschakelt als er geen pan op staat. Dit voorkomt onnodig energieverbruik en zorgt ervoor dat de kookzone niet per ongeluk aan blijft staan. Daarnaast heeft elke kookzone een eigen timer, zodat je de bereidingstijd gemakkelijk kunt instellen en vervolgens even kunt ontspannen. Het alarm herinnert je eraan wanneer je gerecht klaar is, zodat je nooit meer vergeet dat je draadjesvlees staat te pruttelen. Na het koken is het schoonmaken van de Inventum IKI6010 een fluitje van een cent. Het gladde oppervlak kan eenvoudig worden afgenomen met een doekje, waardoor je geen tijd hoeft te verspillen aan het schrobben van hardnekkige vlekken. Kortom, met de Inventum IKI6010 inductie kookplaat geniet je van het gemak van sn.

Pluspunten
  • Met behulp van de boostfunctie worden pannen extra snel verwarmd. De kookplaat kan worden aangesloten op een standaard stopcontact.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum IKI6010

Bekijk of de Inventum IKI6010 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum IKI6010, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!