1. blackfriday
  2. Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD GF1200HLD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD. 

Specificaties Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD
MerkInventum
FabrikantcodeGF1200HLD

Over Inventum GF1200HLD

Met de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD hoef je nooit meer te kiezen tussen verschillende gerechten, want je kunt er maar liefst 3 tegelijk bereiden! Dankzij de 3 lagen kun je vlees, groenten en frietjes in één keer bakken, waardoor je moeiteloos een complete maaltijd op tafel zet. Bovendien wordt deze geweldige friteuse geleverd met een roterende mand en een draaispit, waarmee je bijvoorbeeld heerlijk knapperige frietjes of een sappige kip kunt bereiden. Deze airfryer is uitgerust met meerdere automatische programma's, waardoor je met slechts één druk op de knop de perfecte instellingen hebt voor allerlei gerechten, zoals kip, vis, pizza of gebak. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft deze friteuse ook een minimum temperatuur van 40 graden Celsius, waardoor je er zelfs ingrediënten in kunt ontdooien. Na het koken hoef je je geen zorgen te maken over de afwas, want alle losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Met de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD wordt koken een fluitje van een cent. Bereid eenvoudig en snel heerlijke gerechten voor het hele gezin, terwijl je geniet van het gemak en de veelzijdigheid van deze geweldige friteuse.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde accessoires kan je 3 verdiepingen in de airfryer maken, zodat je meerdere gerechten tegelijk kunt bakken. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Door het kijkvenster kan je het gerecht goed in de gaten houden.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakgeuren, omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD

Bekijk of de Inventum Hetelucht Friteuse Oven GF1200HLD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF1200HLD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!