1. blackfriday
  2. Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD GF800HLD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD. 

Specificaties Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD
MerkInventum
FabrikantcodeGF800HLD

Over Inventum GF800HLD

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD kun je genieten van een heerlijke maaltijd met twee verschillende ingrediënten tegelijkertijd. Of je nu aardappeltjes en groenten wilt bereiden of iets anders, met de handige sync knop zorg je ervoor dat beide pannen gelijktijdig klaar zijn. Deze friteuse biedt niet alleen veelzijdigheid, maar ook een grote capaciteit, zodat je in één keer genoeg kunt bereiden voor een gezelschap van 5 of 6 personen. Met de duo cook knop kun je dezelfde instellingen gebruiken voor beide pannen, waardoor je eenvoudig en efficiënt kunt koken. De airfryer geeft je ook een seintje na twee derde van de baktijd, zodat je het eten kunt omschudden en een knapperig bakresultaat kunt bereiken. Naast het frituren, biedt deze friteuse ook functies zoals roosteren, braden, bakken en drogen, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om verschillende gerechten te bereiden. En het beste van alles? Na gebruik kun je de manden en roosters eenvoudig in de vaatwasser reinigen, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je maaltijd en minder tijd hoeft te besteden aan opruimen. Met de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD wordt koken een koud kunstje en kun je eindeloos variëren met heerlijke gerechten voor het hele gezin. Haal deze veelzijdige friteuse vandaag nog in huis en ontdek de mogelijkheden.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en groenten tegelijkertijd bereiden. Met behulp van de schudindicator weet je precies wanneer je de frietjes moet omschudden, zodat ze aan alle kanten knapperig bakken. Met deze heteluchtfriteuse kun je tegelijkertijd frietjes bereiden voor 5 tot 6 personen.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakluchten omdat er geen geurfilter in de friteuse zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD

Bekijk of de Inventum Hetelucht friteuse GF800HLD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF800HLD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!