1. blackfriday
  2. Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB GF350HLDB. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB. 

Specificaties Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB
MerkInventum
FabrikantcodeGF350HLDB

Over Inventum GF350HLDB

Met de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB bereid je niet alleen heerlijke frietjes voor 2 à 3 personen, maar ook een scala aan andere gerechten. Dankzij het laadvermogen van één kilogram kun je genieten van een smakelijke maaltijd met je familie of vrienden. Deze veelzijdige airfryer stelt je in staat om gerechten zoals gevulde kip of hartige taart te bereiden, naast de traditionele frietjes. De Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is uitgerust met 8 handige automatische programma's. Met slechts één druk op de knop kun je de juiste temperatuur en baktijd instellen voor verschillende soorten voedsel, zoals garnalen, vlees, vis, gevogelte of bacon. Het gebruiksgemak wordt verder vergroot door het touchscreen aan de voorzijde, waarmee je de airfryer eenvoudig kunt bedienen. De instellingen worden duidelijk weergegeven op het display, zodat je altijd de controle hebt over het bereidingsproces. De behuizing van de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB is gemaakt van duurzaam roestvrij staal, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor stevigheid en duurzaamheid. Na gebruik kun je de binnenmand en de pan gewoon in de vaatwasser plaatsen, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Kortom, met de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB geniet je van heerlijke gerechten met het gemak van een moderne.

Pluspunten
  • In deze hetelucht friteuse maak je tegelijk frietjes klaar voor 2 tot 3 personen. Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk gereinigd worden in de vaatwasser.

Minpunten
  • Je ervaart meer hinder van bakluchten, aangezien er geen geurfilter in de frituurpan zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB

Bekijk of de Inventum Hetelucht friteuse GF350HLDB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF350HLDB, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!