1. Inventum GF461B

Inventum GF461B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum GF461B GF461B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum GF461B. 

Specificaties Inventum GF461B
MerkInventum
FabrikantcodeGF461B

Over Inventum GF461B

De Inventum GF461B is een fantastische frituurpan met 2 pannen, waardoor je tegelijkertijd heerlijke frietjes en snacks kunt bakken. Wat deze friteuse echt geweldig maakt, is dat de frituurmanden extra groot zijn, zodat je er veel snacks in kwijt kunt. Elke pan heeft een inhoud van maar liefst 500 gram, wat betekent dat je voor 3 à 4 personen tegelijk kunt frituren. Een ander geweldig kenmerk van deze friteuse is de koude zone, die ervoor zorgt dat het vet langer meegaat. Met de koude zone voorkom je namelijk dat frituurrestjes aanbranden op de bodem van de pan. Bovendien kun je de temperatuur eenvoudig instellen met de handige draaiknop op de friteuse. Na het frituren kun je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasmachine doen voor een snelle en gemakkelijke reiniging. En als kers op de taart zijn de handvaten inklapbaar, waardoor je de frituurpan na gebruik moeiteloos kunt opbergen. Met de Inventum GF461B kun je moeiteloos genieten van heerlijke, knapperige snacks en frietjes. Het is een geweldige toevoeging aan elke keuken en maakt frituren een waar genot.

Pluspunten
  • Met de 2 pannen kun je eenvoudig frietjes en snacks tegelijk bereiden. Dankzij de koude zone gaat de olie langer mee en hoeft deze minder vaak te worden ververst. Dankzij het uitneembare verwarmingselement kun je de bodem van de frituurpan gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
  • Er is geen kijkvenster in de deksel, waardoor je de bereiding niet kunt zien terwijl de deksel op de pan zit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum GF461B

Bekijk of de Inventum GF461B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF461B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!