1. blackfriday
  2. Inventum GF431B

Inventum GF431B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum GF431B GF431B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum GF431B. 

Specificaties Inventum GF431B
MerkInventum
FabrikantcodeGF431B

Over Inventum GF431B

Met de Inventum GF431B frituurpan kan je heerlijk knapperige frietjes of snacks bereiden voor 2 personen. Deze friteuse is voorzien van een handige koude zone onderaan de pan, waardoor achtergebleven restjes niet aanbranden. Dit zorgt ervoor dat de olie langer schoon blijft en je deze minder vaak hoeft te vervangen. Met de handige draaiknop kan je eenvoudig de gewenste baktemperatuur instellen. Het temperatuurlampje geeft vervolgens aan wanneer de olie op de juiste temperatuur is, zodat je direct kunt beginnen met frituren. Na het frituren is het reinigen van de Inventum frituurpan een fluitje van een cent. Alle losse onderdelen kunnen namelijk eenvoudig in de vaatwasmachine gereinigd worden. Dit bespaart je kostbare tijd en zorgt ervoor dat je altijd een schone frituurpan tot je beschikking hebt. De Inventum GF431B is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol vormgegeven. Met zijn strakke design past hij perfect in elke keuken. Geniet van heerlijke frietjes en snacks met deze gebruiksvriendelijke frituurpan van Inventum.

Pluspunten
  • Dankzij het verwijderbare verwarmingselement is het gemakkelijk om de bodem van de frituurpan schoon te maken. Met de koude zone gaat de olie langer mee en hoeft er minder vaak ververst te worden. De losse onderdelen kunnen gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser.

Minpunten
  • Er is geen kijkvenster in het deksel, waardoor je niet kunt zien hoe de bereiding verloopt met de deksel op de pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum GF431B

Bekijk of de Inventum GF431B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF431B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!