1. Inventum GF320HLD

Inventum GF320HLD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum GF320HLD GF320HLD. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum GF320HLD. 

Specificaties Inventum GF320HLD
MerkInventum
FabrikantcodeGF320HLD

Over Inventum GF320HLD

Met de Inventum GF320HLD haal je een compacte airfryer in huis, speciaal ontworpen voor kleine huishoudens. Deze airfryer heeft een bakcapaciteit van 800 gram, wat voldoende is voor een gezelschap van 2 tot 3 personen. Dankzij de automatische bakprogramma's is het bedienen van de airfryer eenvoudig en met één druk op de knop heb je direct de juiste instellingen. Wil je liever zelf de baktemperatuur en tijd instellen? Geen probleem! Met de plus- en minknoppen kun je de gewenste instellingen gemakkelijk aanpassen. De Inventum GF320HLD staat stevig op het aanrecht dankzij de antislipvoetjes, waardoor je veilig en stabiel kunt koken. Op het handige display kun je direct aflezen wanneer je gerecht klaar is, zodat je nooit meer hoeft te gissen. Na gebruik kun je de losse onderdelen eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser, waardoor het onderhoud van deze airfryer een fluitje van een cent is. Bovendien neemt de GF320HLD dankzij het compacte formaat weinig ruimte in beslag in je keukenkast, waardoor je altijd voldoende plek overhoudt voor andere keukenapparatuur. Met de Inventum GF320HLD haal je niet alleen een handige en gebruiksvriendelijke airfryer in huis, maar ook een apparaat dat perfect past bij een klein huishouden. Geniet van gezonde en knapperige gerechten, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met de automatische bakprogramma's hoef je niet na te denken over de juiste baktemperatuur en -tijd. Je kunt de losse onderdelen eenvoudig schoonmaken in de vaatwasser. Dankzij de antislipvoetjes blijft de airfryer tijdens gebruik op zijn plaats staan.

Minpunten
  • De friteuse heeft een plek dicht bij een stopcontact nodig vanwege de snoerlengte van 0,7 meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum GF320HLD

Bekijk of de Inventum GF320HLD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum GF320HLD, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!