1. blackfriday
  2. Inventum BM125

Inventum BM125 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Inventum BM125 BM125. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Inventum BM125. 

Specificaties Inventum BM125
MerkInventum
FabrikantcodeBM125

Over Inventum BM125

Met de Inventum BM125 haal je een veelzijdige broodbakmachine in huis waarmee je altijd kunt genieten van vers brood, precies wanneer jij daar zin in hebt. Met 12 automatische programma's heb je volop keuze. Of je nu de voorkeur geeft aan glutenvrij brood of juist volkoren brood, deze machine kan het allemaal. Maar dat is niet alles wat deze broodbakmachine kan. Hij biedt ook de mogelijkheid om heerlijke jam of cake te maken. Perfect voor het weekend! En alsof dat nog niet genoeg is, worden er maar liefst 2 bakblikken meegeleverd. Hierdoor kun je in één keer 2 verschillende smaken brood bakken. Zo kun je afwisselen en genieten van verschillende smaakcombinaties. De Inventum BM125 is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met de duidelijke bedieningsknoppen en het heldere LCD-display is het selecteren van het gewenste programma een fluitje van een cent. Daarnaast kun je de broodbakmachine ook zo instellen dat het brood klaar is op het moment dat jij dat wilt, dankzij de handige timerfunctie. Zo kun je 's ochtends wakker worden met de heerlijke geur van versgebakken brood. Bovendien is de bakvorm voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor het brood gemakkelijk uit de vorm komt en de reiniging een eitje is. Kortom, met de Inventum BM125 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke broodbakmachine in huis, waarmee je.

Pluspunten
  • In de dubbele bakvorm bak je 2 broden tegelijkertijd of 1 groot brood. De broodbakmachine heeft 12 verschillende bakprogramma's. De bakvormen met antiaanbaklaag zijn uitneembaar, dus gemakkelijk schoon te maken.

Minpunten
  • Je moet extra ingrediënten zoals noten en rozijnen handmatig toevoegen. De bakvormen zijn niet vaatwasmachinebestendig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Inventum BM125

Bekijk of de Inventum BM125 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Inventum BM125, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!