1. Haier WS171GA

Haier WS171GA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier WS171GA WS171GA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier WS171GA. 

Specificaties Haier WS171GA
MerkHaier
FabrikantcodeWS171GA

Over Haier WS171GA

De Haier WS171GA is een energiezuinige wijnklimaatkast die je de mogelijkheid biedt om maar liefst 117 flessen rode of witte wijn op te slaan. Deze ruime capaciteit wordt mogelijk gemaakt door de 7 houten wijnrekken die in de kast zijn geïntegreerd. Hierdoor kun je je wijnverzameling op een overzichtelijke en stijlvolle manier organiseren. De wijnklimaatkast beschikt over een temperatuurzone die je naar wens kunt instellen, variërend tussen de 5 en 20 graden Celsius. Hierdoor kun je de ideale temperatuur creëren om je wijnen op de juiste manier te bewaren en te laten rijpen. Dankzij de glazen deur van de kast kun je in één oogopslag zien welke flessen wijn nog op voorraad zijn, waardoor je nooit zonder je favoriete wijn komt te zitten. Een ander handig kenmerk van de Haier WS171GA is het open deur alarm, dat je waarschuwt wanneer de temperatuur in de kast ongewenst oploopt. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je wijnen altijd onder optimale omstandigheden worden bewaard. Bovendien is de glazen deur uitgerust met een uv-filter, waardoor de geurige aroma's van je wijnen behouden blijven, zelfs als de zon overdag op de klimaatkast schijnt. Kortom, met de Haier WS171GA geniet je niet alleen van een stijlvolle en overzichtelijke manier om je wijnverzameling.

Pluspunten
  • Heeft ruimte voor een grote wijnvoorraad van 171 flessen. Kan geplaatst worden in een (wijn)kelder met een minimale temperatuur van 10 graden Celsius. Dankzij het geluidsniveau van 38 decibel merk je nauwelijks dat de wijnklimaatkast aanstaat.

Minpunten
  • Is geschikt voor het koelen van slechts één soort wijn: rode óf witte, met 1 temperatuurzone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier WS171GA

Bekijk of de Haier WS171GA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier WS171GA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!