1. blackfriday
  2. Haier HWS49GA

Haier HWS49GA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HWS49GA HWS49GA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HWS49GA. 

Specificaties Haier HWS49GA
MerkHaier
FabrikantcodeHWS49GA

Over Haier HWS49GA

Met de energiezuinige Haier HWS49GA kun je jouw wijnvoorraad optimaal beheren. Deze wijnklimaatkast biedt ruimte aan maar liefst 49 flessen rode of witte wijn. Je kunt de flessen eenvoudig verdelen over de 5 houten wijnrekken die in de kast aanwezig zijn. Deze wijnklimaatkast beschikt over één temperatuurzone, waarbij je de temperatuur kunt instellen tussen 5 en 20 graden Celsius. Hierdoor kun je elke fles wijn op de perfecte temperatuur bewaren, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijk glas. Dankzij de glazen deur heb je in één oogopslag zicht op je favoriete flessen wijn en kun je snel controleren of ze nog op voorraad zijn. Wat deze wijnklimaatkast extra bijzonder maakt, is het uv-werende glas. Dit glas zorgt ervoor dat de smaak van je wijn beter behouden blijft, zelfs wanneer de kast in een ruimte met veel licht staat. Daarnaast beschikt deze kast over een handig open deur alarm. Mocht je per ongeluk de deur open laten staan, dan krijg je direct een seintje wanneer de temperatuur ongewenst begint op te lopen. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste omstandigheden om jouw wijnvoorraad te bewaren en te laten rijpen.

Pluspunten
  • Is geschikt voor plaatsing in een (wijn)kelder met een minimale temperatuur van 10 graden Celsius. - Kan worden geplaatst in een (wijn)kelder met een minimale temperatuur van 10 graden Celsius. Dankzij het geluidsniveau van 37 decibel hoor je nauwelijks dat de wijnklimaatkast aanstaat. - Je hoort nauwelijks dat de wijnklimaatkast aanstaat dankzij het geluidsniveau van 37 decibel. Bewaart je wijnvoorraad veilig achter slot en grendel. - Houdt je wijnvoorraad veilig achter slot en grendel.

Minpunten
  • Is geschikt voor het koelen van één type wijn: rood ​​of wit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HWS49GA

Bekijk of de Haier HWS49GA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier HWS49GA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!