1. Haier HWS33GG

Haier HWS33GG Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HWS33GG 34.004.987. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HWS33GG. 

Specificaties Haier HWS33GG
MerkHaier
Fabrikantcode34.004.987

Over Haier 34.004.987

De Haier HWS33GG is een elegante toevoeging aan jouw huis, perfect voor wijnliefhebbers die graag hun favoriete flessen in stijl willen bewaren. Met een compact formaat van 83 centimeter hoog en 50 centimeter breed past deze wijnklimaatkast gemakkelijk in elke ruimte. Met één temperatuurzone biedt de HWS33GG ruimte voor 33 flessen wijn. Of je nu rode, witte of mousserende wijn hebt, deze klimaatkast zorgt ervoor dat elke fles perfect op temperatuur blijft. De instelbare temperatuur varieert van 6 graden Celsius tot maximaal 18 graden Celsius, waardoor je altijd de ideale temperatuur kunt kiezen om van jouw favoriete wijn te genieten. De houten rekken in de klimaatkast bieden niet alleen een stijlvolle presentatie van jouw wijn, maar zorgen er ook voor dat de flessen veilig en stabiel worden bewaard. Het lage geluidsniveau van maximaal 37 decibel zorgt ervoor dat je kunt genieten van een rustig gesprek met vrienden terwijl je een verfrissend glas chardonnay nipt. Plaats de Haier HWS33GG gerust naast je bar- of eettafel en voeg een vleugje elegantie toe aan jouw sociale bijeenkomsten. Met de Haier HWS33GG haal je niet alleen een functionele wijnklimaatkast in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher die jouw liefde voor wijn weerspiegelt. Bewaar.

Pluspunten
  • Dankzij het geluidsniveau van 37 decibel hoor je bijna niet dat de wijnkoelkast aanstaat. Het uv-werende glas zorgt ervoor dat de wijn zijn originele smaak behoudt. Met de weergave van de binnentemperatuur zie je of je wijn al gekoeld is.

Minpunten
  • Is geschikt voor het koelen van slechts één soort wijn: rode óf witte, met één temperatuurzone. De G wijnklimaatkast is niet zuinig en verbruikt relatief veel energie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HWS33GG

Bekijk of de Haier HWS33GG mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.004.987, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!