1. blackfriday
  2. Haier HWS247FDU1

Haier HWS247FDU1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HWS247FDU1 34.004.725. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HWS247FDU1. 

Specificaties Haier HWS247FDU1
MerkHaier
Fabrikantcode34.004.725

Over Haier 34.004.725

In de Haier HWS247FDU1 kun je op een energiezuinige manier je geliefde wijnflessen bewaren. Met energieklasse D verbruikt deze wijnklimaatkast minder energie, wat resulteert in besparingen op je energierekening. Achter de stevige deur kun je gemakkelijk een grote voorraad van 247 flessen wijn kwijt. Met behulp van het handige display kun je de temperatuur instellen tussen 5 en 20 graden Celsius, zodat je zowel witte als rode wijn op de optimale temperatuur kunt bewaren. Bovendien kun je de luchtvochtigheid in de wijnklimaatkast regelen om de smaak van je wijn te verbeteren. En het beste is dat je geen last zult hebben van storende geluiden, omdat dit apparaat een laag geluidsniveau heeft van slechts 37 decibel. Wil je de wijnklimaatkast vanaf je smartphone of tablet bedienen? Dan kun je eenvoudig de hOn app van Haier downloaden.

Pluspunten
  • Is gebruik van energieklasse D energiezuinig. Biedt plaats aan een grote wijnvoorraad van 247 flessen. Dankzij een geluidsniveau van 37 decibel is de wijnklimaatkast nauwelijks hoorbaar.

Minpunten
  • Is geschikt voor het koelen van slechts één soort wijn: rood óf wit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HWS247FDU1

Bekijk of de Haier HWS247FDU1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.004.725, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!