1. Haier HWS236GDGU1

Haier HWS236GDGU1 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HWS236GDGU1 34.004.970. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HWS236GDGU1. 

Specificaties Haier HWS236GDGU1
MerkHaier
Fabrikantcode34.004.970

Over Haier 34.004.970

In de Haier HWS236GDGU1 kun je maar liefst 236 flessen witte en rode wijn bewaren. De wijnklimaatkast heeft 4 houten wijnrekken en 2 temperatuurzones om je wijn perfect op smaak te houden. Met een minimale temperatuur van 5 graden Celsius blijft je witte wijn heerlijk koel, terwijl je de verwarmingsfunctie kunt gebruiken om dranken warm te houden tot maximaal 20 graden Celsius. Wat deze wijnklimaatkast extra bijzonder maakt, is het geluidsniveau van slechts 33 decibel. Hierdoor kun je hem zonder problemen in je open keuken of woonkamer plaatsen, zonder last te hebben van vervelend geluid. Zo kun je in alle rust genieten van je favoriete serie terwijl je wijn perfect op temperatuur blijft. Bovendien is deze kast ook geschikt voor een plekje in de zon, dankzij het uv-filter in de deur. Zo kun je je wijn collectie met een gerust hart tentoonstellen, wetende dat de schadelijke invloed van de zon wordt tegengehouden.

Pluspunten
  • Is geschikt voor het bewaren van rode én witte wijn dankzij 2 temperatuurzones. Heeft een capaciteit voor een grote wijnvoorraad van 236 flessen. Je hoort nauwelijks dat de wijnklimaatkast aanstaat, dankzij het geluidsniveau van 37 decibel.

Minpunten
  • De G wijnklimaatkast die niet zuinig is, verbruikt relatief veel energie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HWS236GDGU1

Bekijk of de Haier HWS236GDGU1 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.004.970, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!