1. blackfriday
  2. Haier HFW7720ENMB

Haier HFW7720ENMB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HFW7720ENMB 34.004.945. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HFW7720ENMB. 

Specificaties Haier HFW7720ENMB
MerkHaier
Fabrikantcode34.004.945

Over Haier 34.004.945

De Haier HFW7720ENMB is een Amerikaanse koelkast met een unieke functie: de MyZone lade. Met deze lade kan je de temperatuur volledig naar eigen wens instellen, waardoor je verschillende soorten voedsel op de ideale temperatuur kunt bewaren. Of je nu verse aardbeien, sappige biefstuk of pakken verse pasta wilt bewaren, met de MyZone lade kan je ze allemaal optimaal koelen. Naast de MyZone lade biedt de Haier HFW7720ENMB ook voldoende ruimte voor de boodschappen van een groot huishouden van 5 personen of meer. Je kunt al je favoriete producten eenvoudig en overzichtelijk opbergen in de ruime compartimenten van deze Amerikaanse koelkast. En als je zin hebt in een snelle snack, hoef je niet ver te zoeken in het vriesgedeelte. Met de handige lade kan je gemakkelijk een zak patat of een doos diepvriesfruit pakken, zonder een deur te hoeven openen. Met de Haier HFW7720ENMB haal je niet alleen een functionele koelkast in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking maken deze koelkast een eyecatcher in elke keuken. Bovendien is de Haier HFW7720ENMB energiezuinig, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu. Kortom, met de Haier HFW7720ENMB haal.

Pluspunten
  • Pas de luchtvochtigheid aan in de lade van de Humidity Zone, zodat je groente en fruit langer vers blijven. Pak je ingevroren producten extra snel uit de vrieslades van Easy Access.

Minpunten
  • Heeft geen ijsblokjesautomaat voor extra koude drankjes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HFW7720ENMB

Bekijk of de Haier HFW7720ENMB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.004.945, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!