1. blackfriday
  2. Haier HDW1620DNPK

Haier HDW1620DNPK Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HDW1620DNPK 34.005.112. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HDW1620DNPK. 

Specificaties Haier HDW1620DNPK
MerkHaier
Fabrikantcode34.005.112

Over Haier 34.005.112

De Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie is niet alleen een functioneel apparaat voor het koelen en invriezen van uw etenswaren, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw keuken. Met zijn strakke design en zwarte kleur past hij perfect in elke moderne interieurstijl. Maar deze koel-vriescombinatie biedt meer dan alleen een mooi uiterlijk. Met de geïntegreerde vochtigheidszone kunt u uw verse producten zoals fruit en groenten langer vers houden. De vochtigheidsgraad van 90% zorgt ervoor dat uw levensmiddelen hun smaak en kwaliteit behouden. Daarnaast heeft deze koel-vriescombinatie een geluidsniveau van slechts 36 decibel, waardoor u 's nachts niet gestoord wordt door vervelend koelkastlawaai. Maar dat is nog niet alles. Deze Haier koel-vriescombinatie is ook energiezuinig met een energie-efficiëntieklasse D. Dit betekent dat u niet alleen kunt genieten van gekoelde levensmiddelen, maar ook van een lagere energierekening. En dankzij de Total No Frost technologie hoeft u zich nooit meer bezig te houden met het ontdooien van uw vriesgedeelte. De luchtvochtigheid wordt verminderd, waardoor u geen last heeft van bevroren muren en onnodig werk. Kortom, met de Haier HDW1620DNPK koel-vriescombinatie haalt u een betrouwbare en energiezuinige partner in huis.

Pluspunten
  • De vochtzone is perfect voor het langer vers houden van uw fruit en groenten. Met een geluidsniveau van slechts 36 decibel is de koel-vriescombinatie nauwelijks hoorbaar. Dankzij de energie-efficiëntieklasse D is deze combinatie zuinig in gebruik.

Minpunten
  • Het ontbreekt aan Easy Access vriesladen, waarmee u snel bevroren producten uit de vriezer kunt halen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HDW1620DNPK

Bekijk of de Haier HDW1620DNPK mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.005.112, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!