1. blackfriday
  2. Haier HDPW5620ANPD

Haier HDPW5620ANPD Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HDPW5620ANPD 34.005.469. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HDPW5620ANPD. 

Specificaties Haier HDPW5620ANPD
MerkHaier
Fabrikantcode34.005.469

Over Haier 34.005.469

De Haier HDPW5620ANPD vrijstaande koel-vriescombinatie is perfect voor grote gezinnen van 5 personen of meer. Deze koelkast zorgt ervoor dat je verse boodschappen langer vers blijven. Het koelgedeelte heeft twee vershoudlades waarin je al je verse producten kunt bewaren. De bovenste lade heeft zelfs een instelbaar vochtgehalte, ideaal voor het bewaren van kroppen sla en tomaten. Daarnaast is er ook een speciale MyZone lade waarin je de temperatuur volledig apart kunt instellen, perfect voor het bewaren van verse zalm. Naast de vershoudlades biedt deze koel-vriescombinatie ook voldoende ruimte voor al je andere producten. Met 4 plateaus kun je gemakkelijk je beleg, yoghurt en tapashapjes organiseren. En in het vriesgedeelte, met 3 vrieslades, is er genoeg ruimte voor je diepvriespizza's, broden en frituurhapjes. Een groot voordeel van deze koelkast is dat het No Frost heeft, wat betekent dat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Dit bespaart je niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je koel-vriescombinatie altijd optimaal blijft werken.

Pluspunten
  • De koelkast heeft een energieklasse A, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed is voor het milieu. Je hoort nauwelijks dat hij aanstaat, dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel. Het is een ruime koel-vriescombinatie, met een koelinhoud van 289 liter.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HDPW5620ANPD

Bekijk of de Haier HDPW5620ANPD mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.005.469, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!