1. Haier HCR3818ENPT

Haier HCR3818ENPT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Haier HCR3818ENPT 34.005.267. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Haier HCR3818ENPT. 

Specificaties Haier HCR3818ENPT
MerkHaier
Fabrikantcode34.005.267

Over Haier 34.005.267

De Haier HCR3818ENPT is een Amerikaanse koelkast die perfect is voor grote huishoudens met 5 of meer personen. Met een netto inhoud van 467 liter biedt deze koelkast voldoende ruimte voor al jouw boodschappen en meer. Een van de unieke kenmerken van deze koelkast is de luchtcirculatie, waardoor de temperatuur bovenin de koelkast net zo koel is als onderin. Dit betekent dat je jouw favoriete gerechten overal in de koelkast kunt plaatsen, zonder je zorgen te maken over temperatuurverschillen. Daarnaast heeft deze koelkast een geluidsniveau van slechts 35 decibel, waardoor je nauwelijks merkt dat hij aan staat. Dit maakt hem perfect voor open keukens waar stilte belangrijk is. Het vriesgedeelte van de HCR3818ENPT heeft 2 losse deuren, zodat je niet het hele vriesgedeelte hoeft te openen voor een ijsje. Dit bespaart energie en zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft. Bovendien heeft de koelkast een afgedekte condensor en een No Frost vriesgedeelte, waardoor je weinig onderhoud aan de koelkast hoeft te doen. Dit bespaart je kostbare tijd en maakt het schoonmaken een stuk eenvoudiger. Met zijn ruime capaciteit, luchtcirculatie, energiezuinigheid en weinig onderhoud is de Haier HCR3818ENPT Amerikaanse koelkast de ideale ke.

Pluspunten
  • Met een geluidsniveau van slechts 35 decibel is het nauwelijks hoorbaar dat hij ingeschakeld is. Met een inhoud van 467 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast.

Minpunten
  • Heeft geen ijsklontjesdispenser voor extra koude drankjes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Haier HCR3818ENPT

Bekijk of de Haier HCR3818ENPT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Haier 34.005.267, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!